Szélvédőcsere, Autóüveg

Szélvédő árak minden autó típushoz. Szélvédő csere 3 óra alatt. Eredeti és utángyártott szélvédő nagy választéka garanciával. Autószélvédő csere azonnal. Autóüveg árak. Budapest. www.szelvedocsere.hu.

kommentek

Autótechnika 2011 Autóüvegező verseny

2012.02.10. 16:29 | szélvédőcsere | Szólj hozzá!

Címkék: szélvédő javítás szelvedocsere szélvédőcsere autóüveg csere szélvédő csere autóüveg kárfelvétel autóüveg árak szélvédőcsere budapest

2011.11.13 elmentünk kollégámmal a BNV területén található autótechnika kiállításra. A belépő ingyenes volt, mivel az interneten lehetett regisztrálni, majd azt követően már nem kellett fizetni a belépőért ami regisztráció nélkül 2000.- Ft lenne. Gyerekeknek a belépés ingyenes volt.

Kettő pavilon volt berendezve. Az egyik pavilonban voltak a kiállítók, a másik pavilonban a szélvédő csere verseny volt. A kiállítói pavilonban megtalálható volt sok cég de a tömeges látogatás elmaradt véleményem szerint a gazdasági világválság miatt....

Az év autóüvegezője versenyen sok kollégával találkoztunk. Készült egy kis videó amit publikálunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szelvedocsere.blog.hu/api/trackback/id/tr134306897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása