Szélvédőcsere, Autóüveg

Szélvédő árak minden autó típushoz. Szélvédő csere 3 óra alatt. Eredeti és utángyártott szélvédő nagy választéka garanciával. Autószélvédő csere azonnal. Autóüveg árak. Budapest. www.szelvedocsere.hu.

kommentek

Szélvédőcsere folyamata:

2013.03.15. 20:38 | szélvédőcsere | Szólj hozzá!

Címkék: autóüveg szélvédő javítás szelvedocsere szélvédőcsere autóüveg csere szélvédő csere autóüveg kárfelvétel autóüveg árak szélvédőcsere budapest szélvédő csere renault szélvédő csere renault thalia Citroen Berlingo szélvédőcsere citroen berlingo 2 szélvédőcsere

Szélvédő csere munkafolyamatai nagy vonalakban:

Szélvédő cserénél a megrepedt autó üveget ki kell vágni a kocsi karosszériájából. A kivágás történhet kézi, vagy gépi változatban. Mindkettő tökéletes! Amikor ki van vágva a szélvédő, le kell vágni a gépjármű karosszériájában maradt kettévágott szélvédőragasztót. Ez a régi ragasztó, amit levágunk.

Esetleges korróziót kezelni kell, majd jöhet az aplikátor. Az új szélvédőt is körbe kell kenni aplikátorral, majd körbenyomjuk a szélvédő ragasztóval a keretet. Van olyan szélvédő javító aki a szélvédőre nyomja a ragasztót. Típus függő. Az üveg berakása után felül tesát ragasztunk jobb bal oldalon, majd hagyjuk száradni az üveget!

Kisebb részleteket nem írtam le, hogy belül plexilappal megyünk a kivágó kötél alatt, a motorháztetőnél palástolunk hogy ne radírozza le a kivágó kötél a motorháztető fényezését… és még sok apró buktató van, viszont eme írásnak nem az a lényege hogy oktatást adjon, hanem az hogy vázolja a nagyobb munkafolyamatokat!

Autóüveg kategóriában megkülönböztetünk gyári és után gyártott szélvédőt. Cascóra szélvédőt cseréltetni csak gyári üveg választással lehet! Után gyártott szélvédőt csak a környező országokban fogadnak el a nagyobb biztosító társaságok. Pl. Romániában elfogadják a NORD GLASS lengyel után gyártott üveget.

Utángyártott szélvédőt lehet kapni jó minőségben, (NORD GLASS) és rosszabb minőségben a kínai szélvédőt. Az utóbbi olcsó szélvédőknek a következő hibái vannak:

Szélzaj, mert vékony a szélvédő. Ez annyit jelent mintha le lenne húzva a hátsó oldalüveg 1 cm re. bejön a közlekedés zaja. Hajti ívek nem követik az autó vonalait felül, oldalt. Ez annyit jelent, hogy a kéder gumi elál az üveg betételét követően. Hőveszteség! Ez annyit jelent, hogy az utastérben meg a fűtés de nem melegszik fel a levegő, mert azonnal lehűl, mivel nagy a hőveszteség a szélvédőn keresztűl.

A bejegyzés trackback címe:

https://szelvedocsere.blog.hu/api/trackback/id/tr325136963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása